85 oldalas építési útmutató számos fotóval és rajzzal – amatőr hajóépítőknek ideális első munka

– Szeretnél egy egyszerű, mégis minőségi, saját vitorlás hajót? A hajózás öröme mellett kipróbálnád az építést is?
– Megtanulnád a vitorlázást, de nem akarsz hatalmas költségeket?
– Az olcsó és érthető építési útmutató segítségével akár otthon megépítheted a hajót.
– A OZ Racer vicces kinézete ellenére, akár két felnőtt könnyed és élvezetes vitorlázását is lehetővé teszi.

Több száz elégedett hajóépítő szeli a hullámokat világszerte az OZ Racer nevű kisvitorlás fedélzetén!

Mi az az OZ Racer?

Rút kiskacsa, úszó konyhakredenc, kétajtós szekrény … hasonló nevekkel már illették az OZ Racert, de amikor kritikusai szembesülnek a hajó gyorsaságával és manőverezhetőségével hamar megváltozik véleményük.

A OZ Racer egy egyszerű vitorlás hajó, akár evezős vagy motoros meghajtással is. A világ legolcsóbb vitorlása, amely két felnőtt súlyát is könnyedén elbírja.
A rendkívül könnyen érthető, és világos építési útmutató garantálja, hogy az akár életében először hajót építő személy is egy könnyű és erős, valamint remek teljesítményű hajót hozzon létre profi hajóépítő szakértelem nélkül is.


OZ Racer poszter


Oz Racer logo

Az Oz Racer félhivatalos osztályjele nagy felbontású PDF fájl letöltése (a DXF és CDR formátumokat kérésre e-mailben elküldjük)

Az építés összköltsége nem fogja meghaladni egy átlagos hétvégi bevásárlás költségét.
Biztosan vágytál már arra, hogy a lemenő nap fényében a dagadó vitorla által hajtott hajó menetszele borzolja hajadat vagy egy csendes napon a lengedező szellőben vitorlázgass. Ha valaha is vágytál arra, hogy saját hajód legyen, a OZ Racert neked találták ki.

Ha semmit sem tudsz a hajókról és az építésükről.
Ha úgy gondolod, semmit sem tudsz a hajókról és azok építéséről, vagy azt gondolod mindezek nagyon nehéz dolgok, akkor tudj meg többet a OZ Racerről. Olvasd el az egyik építő személyes beszámolóját az építésről, vagy látogasd meg a kapcsolódó fórumtémákat.

Ha sohasem dolgoztál szerszámokkal, de szeretnéd megtanulni, hogyan lehet nagyon egyszerűen, olcsó eszközökkel akár egy hajót is megépíteni akkor olvass tovább. Mi segítünk neked, a legjobb anyagok és eszközök kiválasztásában is.

Nézz körül a Web-oldalon, olvass, nézd meg a képeket, videókat, kérdezz a fórumon! Ha úgy gondolod, hogy belevágsz, vásárold meg az építési útmutatót és építsd meg a saját vitorlásodat!

A Történet:
A hajó terveit Michael Storer készítette egy korábbi modell alapján, amelyet David Roth tervezett.
A végleges hajóforma kialakulásáig számos problémát kellett leküzdenie a tervezőnek, míg végül kialakult a mai OZ Racer.

Magyarországon is több OZ Racer épült meg. Lassan már a vitorlás-társadalom is felfigyel erre az első ránézésre vicces, viszont bámulatos sebességre képes kishajóra.

Személyes beszámoló az építésről

A hajó építéséhez szükséges anyaglista letöltése.

A lugger vitorla elkészítési útmutatójának letöltése

A sprit vitorla elkészítési útmutatójának letöltése

A hajó építési útmutatójának megrendelése

Hozzászólás

Az e-mail címed nem lesz látható. A csillaggal (*) jelölt részek kitöltése kötelező

hu_HUHungarian