Business Joomla Themes by Justhost Reviews
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Gyertek és írjatok a hajóépítők fórumára!

Téma: Fórumszabályok (frissítve: 2016 január)

Fórumszabályok (frissítve: 2016 január) 6 éve 1 hete #3

  • csaba_admin
  • csaba_admin profilkép
  • TÁVOL
  • Adminisztrátor
  • Hozzászólások: 113
  • Köszönetek: 31
Kedves Hajóépítõk!

Ez a fórum azok számára készült, akik szeretnének saját kezűleg hajót építeni. Van véleményük, javaslatuk, kérdéseik a témával kapcsolatban. A fórumon elsősorban Michael Storer által tervezett hajókkal foglalkozunk, de természetesen már hajók építésével kapcsolatban is várjuk a hozzászólásokat, javaslatokat, kérdéseket.

Amennyiben egy felhasználó témát indít, a téma címében és az első bejegyzésben próbálja meg összefoglalni a téma lényegi elemeit, céljait. Ha a saját témájában máshova tartozó beszélgetések vannak, azt próbálja meg átterelni a kapcsolódó másik témába, vagy értesítse az adminisztrátort.

A legfrissebb hozzászólások mindig legfelül jelennek meg, valamint a főoldalon található "Fórum legfrissebb" ablakban is mindig az aktuális beszélgetések láthatóak.

A fórum tagjainak regisztrálni kell, de az adatokat természetesen semmilyen más célra nem használjuk fel, azt harmadik személynek nem adjuk tovább.

A frissen regisztrált tagok első hozzászólása előzetes moderáláson esik át; ezt az intézkedést az elszaporodott reklám-szemét terjesztők miatt vezettük be.

A fórumon nem végzünk és nem is tolerálunk nyomulós reklámtevékenységet, maximum egymásnak ajánljuk a már bevált üzleteket, építőanyag-kereskedéseket, hajósboltokat, stb.

A fórumon a trágár beszédnek, személyeskedésnek, és a politikának helye nincs. A fórumtagok tegező módban beszélgetnek (nem kötelező).

A fórum hozzászólásaihoz fájlok csatolása lehetséges; kerüljük a túl nagy méretű fájlok feltöltését.

A hozzászólásokhoz linkeket is lehet csatolni, valamint 'YouTube' videókat is be lehet szúrni.

A fórumon felhasználói avatárok, mottó, stb. felöltése lehetséges.

A fórumtagoknak hozzáférése van a "szakirodalom" nevű menüponthoz, ahol hasznos olvasmányokat, ingyenes útmutatókat osztunk meg. A legtöbb megosztott fájl nem jogvédett, illetve valamilyen nyilvános online helyen már hozzáférhető. Amennyiben ez mégsem így van, akkor kérjük értesíteni az adminisztrátort.

Bármilyen fejlesztési javaslatot, kritikát szívesen fogadunk és megfontolunk.

Üdvözlettel

Mezei Csaba
www.hajoepitok.hu
Utolsó szerkesztés: 2 éve 8 hónapja Írta: csaba_admin.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.079 másodperc