Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Hajóépítéshez

Itt minden olyan információt megtalálsz, ami egy amatőr hajóépítő számára nélkülözhetetlen. Olvashatsz különböző hajótípustokról, az építés során alkalmazott módszerekről, és technológiákról, valamint amatőr hajóépítők hajóépítési élményeiről. Ha te is építenél egy hajót, itt megrendelhetsz egy építési útmutatót is.

 • Hajótípusok

  Íme néhány hajótípus leírása, és a használatukkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók. Ezek a hajók otthoni körülmények között is megépíthetők.

 • Technológia

  Az Amatőr Hajóépítők Közösségének weboldalán tárgyalt hajókat leginkább rétegelt lemezből építik, szerkezetüket epoxi gyantával valamint üvegszálas szövettel ragasztják, és erősítik meg. Az építésre általában jellemző, hogy a használt anyagok viszonylag olcsók, könnyen beszerezhetők, az építés során pedig az alapvető szabályok betartása mellett egyszerű és biztonságos, barkácsszerszámokkal is kivitelezhető módszereket alkalmaznak.

 • Gyakran Ismételt Kérdések

  Az évek során számos hajóépítéssel kapcsolatos kérdést kaptunk, és válaszoltunk meg. A következőkben összeszedtük a legtipikusabb kérdéseket, és válaszokat.

 • Építési útmutatók rendelése

  Külföldi és magyar tervezők által megalkotott hajók részletes, és gazdagon illusztrált építési útmutatóit, és a pontos tervrajzait itt tudod megrendelni. Az színesben kinyomtatott építési útmutatók néhány ezer forintért megvásárolhatók – a befolyt összeg a hajótervező szerzői jogdíjára és a Web-oldal fenntartására fordítódik.