Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • Gyönyörű, házilag is megépíthető, nagy teljesítményű hajók
  • Amatőr Hajóépítők Éves Találkozója
  • Egyszerű hajóépítő technológiák
  • Építési útmutatók megrendelése
  • Projektek
Magyar nyelvű, részletes
építési útmutatók amatőr
hajóépítők számára.
Csatlakozz a Fórumhoz! Tedd
fel kérdéseidet, és konzultálj
tapasztalt hajóépítőkkel.
Mutasd meg saját kezűleg épített
hajódat a nagyvilágnak!
Regisztráld a Hajóregiszterbe!

Építsünk kajakot!

Készült: 2015. november 30. hétfő Írta: csaba_admin

Bemutatkozik a Barnabás 12” nevű túrakajak, amelyet Fűz András (Füge) tervezett, és épített meg elsőnek. Andás tapasztalatait egy amatőr hajóépítők számára készített építési útmutatóban foglalta össze, amelynek segítségével a kajak akár otthon is megépíthető egyszerű szerszámokkal, és minimális szaktudással.

A színesben kinyomtatott dokumentum részletes, és jól illusztrált, kezdő hajóépítők számára is jól érthető építési instrukciókat, számos fontos faipari módszert, és hajóépítő trükköt, valamint a hajó terveit is tartalmazza. A hajó megépíthető pár hétvége alatt akár egy közös családi program keretében is.

alkatrészek

A Barnabás 12” egy mindössze 15-18 kg-os, könnyű túrakajak, amely elsősorban kezdő kajakosoknak ajánlott. A hajótest kialakításának köszönhetően nagyon stabil, így kevésbé gyakorlott kajakozók, és gyerekek számára is tökéletes választás. Ez a típus főként nyugodtabb folyókon, tavakon való túrázáshoz ideális.

További részletek a hajóról ITT.

Év végi akció: aki megrendeli a Barnabás 12” építési útmutatóját, és 6 hónapon belül meg is építi, az visszakapja az útmutató árát, vagy választhat egy (vagy több) tetszőleges építési útmutatót a befizetett összeg értékéig a hajóépítők.hu kínálatából (az akció visszavonásig érvényes).

Az építési útmutató megrendelése

További háttér-információk az építésről, és a hajóról ITT.

Füge saját blogja