Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Amatőr Hajóépítők a BoatShow-n

Kategória: Hírek
Közzétéve: 2019. február 06. szerda
Írta: csaba_admin

A 2019-ben az Amatőr Hajóépítők Közössége ismét meghívást kapott a BoatShow-ra, mint hivatalos kiállító. Ez nagy megtiszteltetés volt számunkra, de egyben kihívás is, hiszen fontosnak tartottuk, hogy színvonalas, érdekes és újszerű anyaggal lepjük meg a látogatókat, illetve az expóra kilátogató tagokat is.

Bővebben...

LadiX - az ideális horgászcsónak

Kategória: Hírek
Közzétéve: 2018. október 26. péntek
Írta: csaba_admin

A LadiX építése már jó-pár évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem. A hagyományos ladikok építési módszerét már több mint 10 éve elkezdtem tanulmányozni, és sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne házilag, belátható időn belül, és nem túl nagy anyagi ráfordítással egy ilyen hajót építeni.

Bővebben...

Rendhagyó Találkozó hatalmas csapatással

Kategória: Hírek
Közzétéve: 2018. máj. 09. szerda
Írta: csaba_admin

Az idei Amatőr Hajóépítő Találkozó egészen más stílusban zajlott, mint azt terveztük. Idén terveim szerint rekordot döntött volna a résztvevők száma, vitorlásversenyt, drón-felvételes hajófelvonulást, és még sok minden mást terveztem.

Bővebben...

Friss és színes hírek az Amatőr Hajóépítők Közösségétől

Kategória: Hírek
Közzétéve: 2018. augusztus 16. csütörtök
Írta: csaba_admin

A 2018-as év tele van eseményekkel, érdekes történésekkel. A dolgok sebessége miatt sokszor nincs idő megfelelően publikálni a történéseket. A Facebook-on mindig mindent megosztunk, de a közösségi média sajátosságai miatt az információ hamar elvész, vagy átalakul, illetve sokan nem is követik.

Bővebben...

Alakul a Barnabás flotta - egy otthon is megépíthető kajak sikertörténete

Kategória: Hírek
Közzétéve: 2018. április 20. péntek
Írta: fuge76_admin

Izgalmas érzés, mikor egy általad tervezett hajót másvalaki is megépít. Ilyenkor mindig izgatott vagyok és várom az első vízretételt és az építő első reakcióit.

Bővebben...