Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

Alkategóriák

 • Hajótípusok

  Íme néhány Michael Storer által tervezett hajótípus leírása, és a használatukkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók. Ezek a hajók otthoni körülmények között is megépíthetők.

 • Technológia

  Az Amatőr Hajóépítők Közösségének weboldalán tárgyalt hajókat leginkább rétegelt lemezből építik, szerkezetüket epoxi gyantával valamint üvegszálas szövettel ragasztják, és erősítik meg. Az építésre általában jellemző, hogy a használt anyagok viszonylag olcsók, könnyen beszerezhetők, az építés során pedig az alapvető szabályok betartása mellett egyszerű és biztonságos, barkácsszerszámokkal is kivitelezhető módszereket alkalmaznak.

 • Gyakran Ismételt Kérdések

  Az évek során számos hajóépítéssel kapcsolatos kérdést kaptunk, és válaszoltunk meg. A következőkben összeszedtük a legtipikusabb kérdéseket, és válaszokat.

 • Építési útmutatók rendelése

  Külföldi és magyar tervezők által megalkotott hajók részletes, és gazdagon illusztrált építési útmutatóit, és a pontos tervrajzait itt tudod megrendelni. Az színesben kinyomtatott építési útmutatók néhány ezer forintért megvásárolhatók – a befolyt összeg a hajótervező szerzői jogdíjára és a Web-oldal fenntartására fordítódik.